Skip to Content
Persbericht Dutch Dandies x Greve

Persbericht Dutch Dandies x Greve

Essentiële Chelsea boot nú onderdeel van ‘DD by Greve’

De Chelsea boot is én blijft een vaste waarde in de mannenmode. Van slanke silhouetten tot stevige all-weather modellen. Sinds de opkomst van de schoen in het Swinging London van midden vorige eeuw, spot de schoen met trends. Een felbegeerde essential die Dutch Dandies nu presenteert in samenwerking met Greve.

Voor de nieuwkomer leggen we even uit wat de Chelsea boot officieel hoort te zijn. In de kern wordt het bepaald door twee belangrijke details: een enkelhoogte en een bovenwerk dat is gemaakt van twee stukken aan elkaar genaaid leer. Voor de volledigheid: het meest voorkomende silhouet heeft een paneel van elastiek dat de twee delen aan weerszijden verenigt.

Laat Dutch Dandies in samenwerking met schoenenmerk Greve nu net zó’n Chelsea boot hebben gemaakt. De twee Nederlandse kwaliteitsmerken hebben hun exclusieve ‘DD by Greve’ collectie uitgebreid met een Chelsea boot in drie kleuren: beige, cognac en donkerbruin.

De eigen leest heeft een spitsere neus, waar de soepele genaaide lederen zool een goed loopcomfort biedt door de geïntegreerde rubberen loopzool. Met foam in het voetbed voor een aangename en zachte ondersteuning. De kalfslederen binnenvoering zorgt er dan weer voor dat de schoenen niet te warm of te koud zijn. De eigen ontwikkelde suède kleuren krijgen tenslotte nog een extra behandeling voor een rijke en luxe uitstraling.

De ‘collab’ met Greve Meesterschoenmakers startte in 2020 en bestaat uit een elegante schoenencollectie met onder andere suède loafers, sportieve sneakers en lederen monk gespschoenen. De nieuwe Dutch Dandies x Greve Chelsea boot kost €289,95.

Story image

Een pdf van het persbericht download je hier.

 

Dutch Dandies

Het Nederlandse label is gemaakt voor mannen waarbij ‘standaard’ onder de norm is. Voor mannen die hard werken, maar ook weten hoe het is om te genieten buiten werktijd. Dutch Dandies is geïnspireerd op de Engelse Dandy stijl, met pakken gemaakt van de mooiste en meest exclusieve Italiaanse stoffen. Een collectie van kostuums, overhemden en accessoires die klasse en stijl ademen, maar altijd zeer toegankelijk blijft voor de Nederlandse man met oog voor detail.

Voor meer persformatie neem je contact op met Annet van Cream PR:

 

 

Over Dutch Dandies

Uitleen?

Cream PR maakt gebruik van een digital showroom voor sample uitleen en te downloaden beeldmateriaal. Mocht je items willen gebruiken voor een shoot, TV productie of wil je als influencer items gebruiken, laat het ons gerust weten.

Dutch Dandies kun je voor shoots e/o producties gebruiken, selectie vindt plaats in de Only for Men store in Voorburg.  Mocht je niet in staat zijn om naar deze winkel te komen dan is het mogelijk om, met voldoende voorbereidingstijd, een deliver-service af te stemmen.  Graag hiervoor een afspraak maken via Whatsapp (of bel) 06 52 69 14 20 of mail naar annet@creampr.media.

Je kunt natuurlijk inloggen op onze digital showroom voor een oriëntatie. Heb je nog geen inlogcode, vraag deze via MIJN ACCOUNT aan of stuur een mail naar info@creampr.media, we helpen je graag. Ook kun je je thema's doorgeven, je ontvangt dan per mail een selectie met voorgestelde items. 

Hartelijke groet, 

Team Cream PR

Dutch Dandies
De Ooyen 15b
4191PB Geldermalsen